Mega 3 Housing Facebook

PENDAPATAN SAMPINGAN DARI 'NETWORK' ANDA


PENDAPATAN SAMPINGAN DARI 'NETWORK' ANDA

Mega3_Website_NetworkAnda_28thApril2017_1.jpg
Mega3_Website_NetworkAnda_28thApril2017_2.jpg
Mega3_Website_NetworkAnda_28thApril2017_3.jpg
Mega3_Website_NetworkAnda_28thApril2017_4.jpg
Mega3_Website_NetworkAnda_28thApril2017_5.jpg

Di Mega 3 Housing, kami menawarkan sedikit insentif untuk membantu meringankan beban anda dengan Program Referal kami. Skopnya bukan lah sesuatu yang sukar dilakukan di zaman dunia di hujung jari ini. JOM DAFTAR!

Mencari pendapatan sampingan menjadi satu alternatif yang ramai antara kita pilih. Tanyalah sesiapa yang kita jumpa di jalanan, pasti ramai yang membuat bisnes online atau mencari sumber rezeki kedua. Jika anda masih mencari pendapatan sampingan, maka anda boleh mencuba program kami…


Di Mega 3 Housing, kami menawarkan sedikit insentif untuk membantu meringankan beban anda dengan Program Referal kami.

Anda boleh mendaftar sebagai ejen syarikat Mega 3 Housing di mana anda mencari bakal pembeli rumah dan mendapat komisyen dengan setiap pembeli yang membeli rumah melalui anda.

Skopnya bukan lah sesuatu yang sukar dilakukan di zaman dunia di hujung jari ini. Anda boleh menggunakan rangkaian kenalan anda atau ‘networking’.  

Pastinya ramai antara kenalan anda yang sedang mencari rumah mampu milik.. Anda boleh membantu rakan-rakan anda mencapai impian memilik rumah disamping anda mendapat komisyen untuk membantu anda menghadapi kos kenaikan hidup.

Anda boleh memperkenalkan rumah-rumah yang dimajukan oleh Mega 3 Housing kepada ahli keluarga, rakan kerja, rakan-rakan universiti, atau rakan-rakan yang memiliki hobi yang sama.

Bukan iu sahaja, rakan anda juga boleh mendapat setengah daripada komisyen tersebut jika berjaya membantu kenalannya membeli rumah dengan Mega 3 Housing.

Peluang seperti ini tidak selalu hadir, oleh itu mereka yang berminat untuk mendapatkan pendapatan sampingan boleh mendaftar menjadi ejen perumahan kami. Jangan tunggu lagi. Ayuh sertai Program Referal Mega 3 Housing!