Mega 3 Housing Facebook

TPG: Akses Lebuhraya Lebih Mudah


TPG: Akses Lebuhraya Lebih Mudah

Telok Panglima Garang: Akses Lebuh Raya Lebih MudahTelok Panglima Garang (TPG) kedengaran sangat jauh dari pusat bandar di LKSA KESAS TPG Klang- Banting SelangorKini dengan pelbagai akses lebuh raya keluar masuk TPG, perjalanan anda bakal menjadi pengalaman berbezaMenghubungkan ke pelbagai pusat bandar seperti Puchong, Banting, Sunway, Putrajaya, Klang, Shah Alam mahupun Kuala Lumpur, ternyata Teluk Panglima Garang mempunyai kadar akses yang efisien.Jom TPG.com.my
Deskripsi:

TPG: Akses Lebuh Raya Lebih Mudah

Telok Panglima Garang (TPG) kedengaran sangat jauh dari pusat bandar di Selangor, menjadikan lokasi tersebut seperti tidak mesra untuk didiami. Namun tahukah anda bahawa Telok Panglima Garang dikelilingi pelbagai rangkaian lebuh raya utama di negeri ini?

LKSA/SKVE/KESAS/Klang-Banting/Banting-Dengkil

Kini dengan pelbagai akses lebuh raya keluar masuk TPG, perjalanan anda bakal menjadi pengalaman berbeza. Menghubungkan ke pelbagai pusat bandar seperti Puchong, Banting, Sunway, Putrajaya, Klang, Shah Alam mahupun Kuala Lumpur, ternyata TPG mempunyai kadar akses yang efisien. Ini juga bakal meningkatkan peluang pekerjaan dan ekonomi untuk penduduk sekitar.

Tambahan dengan pembangunan laluan LRT3 yang berakhir di Johan Setia, ia bakal membantu warga TPG dan sekitar untuk ke tempat yang dituju. Dengan pelbagai pembangunan dan akses lebuh raya, TPG bakal setanding seperti pusat bandar yang lain. JOMTPG hari ini juga!