Buat Duit Hanya Dengan Bersembang!


Buat Duit Hanya Dengan Bersembang!


Buat Duit Hanya Dengan Bersembang

Deskripsi:

Korang mesti suka sembang kan? Dalam banyak-banyak sembang tu, mesti kadang-kadang ada cakap pasal nak beli rumah kan? Percaya tak yang korang boleh dapat buat duit hanya dengan buat benda tu saja?

APA?! Ya. Mega 3 nak bagi kat korang komisyen untuk bersembang saja. Perkenalkan Program Referal Mega 3 Housing.

Caranya simple saja:

1. Sembang-sembang dengan kawan-kawan pasal rumah, macam biasa. Kalau korang pemandu Uber atau Grab, lagi bagus sebab korang ada banyak peluang nak sembang, haha!

2. Bila jumpa kawan yang berminat nak miliki rumah, cuba recommend kepada mereka Mega 3 dan minta mereka check it out di www.mega3.com.my.

3. Lepas tu, Whatsapp nama dan nombor handphone mereka kepada staff jualan kami mengikut lokasi projek yang diminati. Jika kawan berminat dengan projek Selangor, sila whatsapp IZWAN 019-642 4219. Jika kawan berminat dengan projek NEGERI SEMBILAN, MELAKA atau PAHANG sila whatsapp LIANA 016-208 3346. Itu saja! Staff jualan kami akan buat follow-up.

4. Jika mereka betul-betul minat dan berjaya sign kontrak pembelian, korang akan dapat komisyen dari Mega 3.

Macam tu je ha. Senang kan?

So daripada bersembang kosong je, baik bersembang dapat duit ye dak? Haha!

Jika anda agak berminat dengan program referral ini dan ingin mendapat info terkini tentang projek kami, sila layari www.mega3.com.my dan pastikan anda langgan surat berita kami.