Mega 3 Housing Facebook

Jadi MEGAWAN dan cari 'DUIT POKET'


Jadi MEGAWAN dan cari 'DUIT POKET'

Program Megawan Dari Mega 3 Housing Membantu Anda Cari Pendapatan Sampingan

Sebelum 2020, kita menghadapi cabaran-cabaran biasa untuk membiayai kos sara hidup dan menyediakan kehidupan yang selesa untuk keluarga. Tapi, tahun 2020 pula datang. COVID-19 merupakan cabaran luar biasa yang kita tidak punyai persediaan untuk menghadapinya.

Pelbagai limitasi menimpa kita secara melulu dan kita merasai tekanan untuk adaptasi dengan cepat. Bagaimana keadaan kita sekarang? Apakah kita sudah adaptasi kepada norma baharu ini?

Keadaan sekarang jelas menunjukkan bahawa kita patut lebih bijak untuk memastikan kita punyai variasi dalam saluran duit masuk agar kita dapat adaptasi dengan baik apabila salah satu saluran itu berhenti.

Cara Mudah Untuk Menjana Dapatan Sampingan

Kami di Mega 3 Housing ingin menolong anda untuk menjana pendapatan sampingan. Untuk membolehkan anda adaptasi kepada norma baharu ini, kami ingin menjemput anda untuk menjadi MegaWan (ejen jualan Mega 3 Housing) dan membantu kami mencari pembeli untuk barisan rumah mampu milik yang kami bina.

Kami akan menyediakan segala bahan jualan seperti gambar-gambar, video jualan, dan copywriting. Anda hanya perlu kongsikan sahaja bahan-bahan tersebut dengan mereka yang berminat untuk memiliki rumah mampu milik di bawah Mega 3 Housing.

Apa pendapatan yang anda dapat? Anda akan mendapat komisyen atas setiap jualan yang berjaya dilakukan! Komisyen ini dianggap sebagai pendapatan sampingan anda and ia dapat membantu mengurangkan beban kewangan anda.

Sertailah Kami Sebagai Megawan Untuk Menjana Pendapatan Sampingan

Masa depan tiada siapa yang tahu. Kita tidak tahu apakah kesan COVID-19 terhadap kehidupan kita keseluruhannya. Apa yang kita tahu adalah kita boleh mengambil peluang pada masa kini untuk bersiap sedia menghadapi cabaran-cabaran masa depan.

Berminat untuk jana pendapatan sampingan tanpa modal? Layari https://www.mega3.com.my/akaun/megawan/register untuk mendaftar sebagai MegaWan kami.


TAPI BAGAIMANA?

LANGKAH 1. JOM CARI BAKAL PEMBELI RUMAH DAN DAPAT KOMISYEN REFERAL!
LANGKAH 2. SELEPAS BERJAYA MENDAPAT PEMBELI BERMINAT HUBUNGI EJEN KAMI UNTUK 'CLOSE DEAL'. ITU SAJA!
LANGKAH 3. SELEPAS BERJAYA SIGN PERJANJIAN JUAL BELI DAN SELESAI SEGALA URUSAN PINJAMAN BANK/LPPSA, KAMI AKAN BANK IN KOMISYEN!

Whatsapp ke 014-235 5156 IZZATI bagi pembeli minat projek Selangor.
Whatsapp ke 016-208 3346 LIANA bagi pembeli minat projek N.S., Melaka & Pahang.step1.jpg
step2-1.jpg step3-1.jpg